€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

De kids ID armband is ideaal voor een dagje uit, pretparken, winkelcentra, vakantie's etc. etc.

Eigenschappen van onze kids ID armband:

 1. Ontworpen voor dagelijks gebruik

 2. De waterdichte ID-kaart is veilig en discreet opgeborgen binnen in de armband

 3. Gemakkelijk te updaten (reserve ID-kaart wordt meegeleverd)

 4. 100% waterdicht - ook te gebruiken in zwembaden of zee

 5. Comfortabel en discreet (gegevens niet zichtbaar voor derden)

Onze kids ID armbanden zijn:

 • Volledig te updaten- De gevens van onze kids ID armbanden zijn door de ouders/verzorgers zeer eenvoudig aan te passen zoals adresgegevens, contactpersonen in geval van nood of medische informatie. Ook zeer eenvoudig om bijvoorbeeld het vakantieadres en gegevens te vermelden zodat de informatie altijd up to date is. Bij de traditionele gegraveerde metalen armbanden of kettingen is dit onmogelijk of brengt extra kosten met zich mee. Onze kids ID armband bespaart u dus de extra kosten en de vertraging van het graveren ten opzichte van de conventionele produkten.

 • Stevig en Sterk- Onze kids ID armbanden kunnen tegen een stootje. Dit in tegenstelling tot de tradionele metalen armbanden die makkelijk breken bij dagelijks gebruik.

 • Mooi & stoer- Onze kids ID armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Uiteraard voegen we steeds meer designs toe zodat ieder zijn eigen smaak en stijl kan dragen.

 • Comfortabel & 100% Waterproof- Natuurlijk blijven onze kids ID armbanden prima op hun plaats zitten en zijn ze niet makkelijk van de pols af te trekken in tegenstelling tot andere ID armbanden. Tevens zijn onze kids ID armbanden 100% waterproof (zelfs de ID kaart binnenin) en kan dus gewoon gedragen worden terwijl uw kind gaat zwemmen in het zwembad, in de zee of onder de douche. Fabrikanten van traditionele metalen armbanden raden altijd aan om de ID armband af te doen als uw kind gaat zwemmen of douchen. Maar wat is het nut van een ID als uw kind hem af moet doen?

  Leverbaar in één maat. Geschikt voor kinderen van ongeveer 2 tot 9 jaar (tot 15 cm.) 
   


Foto('s):

Video('s): ID Bracelet
Bijlagen:

Opties:

€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen